Märkätilojen remontti

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontin suunnittelu kannattaa tehdä huolellisesti. Valmiiksi valitut materiaalit, kuten kylpyhuoneen seinä- ja lattialaatat, kylpyhuonekalusteet ja märkätilojen ovet, nopeuttavat remontin tekoa. Remonttia suunnitellessa on myös hyvä miettiä vesipisteiden sijainti. Esimerkiksi suihkun paikkaa voi vaihtaa tai lisätä toisen suihkun. Myös vessanpöntön siirtäminen on mahdollista. Huolellinen suunnittelu helpottaa budjetissa pysymistä.

Pesuhuoneremontti on syytä teettää ammattilaisella. Märkätilan vesieristys täytyy tehdä huolella, jotta vältetään vesivahinko. Oikeat materiaalit ja työvälineet takaavat viimeistellyn lopputuloksen.

Meiltä onnistuu myös pienempi wc-remontti. Uusien wc-kalusteiden asentaminen tuo uutta ilmettä vessaan. Saniteettitilojen maalaus tai laatoitus lisää viihtyvyyttä ja tuo arkeesi pientä luksusta.

Rasacon auttaa sinua kylpyhuoneen suunnittelussa ja toteuttaa remontin puolestasi vuosien kokemuksella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Puhelimitse 0449974991, Sami Wiander

Sähköpostilla sami.wiander@rasacon.fi

Yhteydenottolomakkeella

Mikä Raksamies?

Rasacon Oy on rakennusalan ammattilainen yli 10 vuoden kokemuksella. Olemme luotettava, suomalainen kumppanisi, jonka kanssa remontit onnistuvat vaivatta. Meille tärkeintä on asiakastyytyväisyys ja hyvä lopputulos joka kestää katseen ja aikaa. Klikkaa tästä ja lue lisää meistä.