Väliovet

Väliovet kuluvat käytössä. Olipa sitten kyseessä kylpyhuoneen, saunan tai huoneen väliovi, me vaihdamme sen puolestasi.

Suomessa arviolta yli 75% asunnoista on rakennettu ennen 2000-lukua. Monessa asunnossa se näkyykin kuluneina, valkoisina (tai hieman kellertävinä) perus laakaovina.

Väliovien asennus

Nykyaikaiset peruslaakaovet ovat kustannustehokas vaihtoehto. Muotoillut, niin sanotut peiliovet taas luovat ryhtiä ja parantavat asunnon ilmettä. Kiitos lisääntyneen kilpailun, perus peiliovi maksaa enää kymppejä eikä ovien asennuksessa ammattilaisella kauaa nokka tuhise. Ovien asennuksen hintaan vaikuttaa ovien laatu, lukumäärä ja seinämateriaalit.  Asunnon, kaikkien vakiomitoissa oleviin karmeihin, ovien vaihdossa ei puhuta päivistä, vaan korkeintaan tunneista. Hinnaksi voikin laskea käytettävien ovien lisäksi vain muutaman tunnin työt.

Oviaukkojen suurennus

Etenkin vanhemmissa taloissa, normaali ovikorkeus ei vastaa enää nykypäivän standardeja. Jopa alle 1,9m korkeista oviaukoista pidemmät ihmiset joutuvat kumartumaan mennessään.

Oviaukon suurentaminen ei ole vaikeaa, mutta työ on syytä jättää ammattilaiselle. Rakennustapa on tunnettava, etenkin jos alkuperäisiä piirrustuksia ei ole saatavilla. Kantavissa rakenteissa suunnittelemattomat muutokset voivat olla vaarallisia ilman oikeanlaista tuentaa ja kestäviä ratkaisuja. Osa muutoksista voi myös olla luvan varaisia.

Toimeksiantona Raksamies Oy huolehtii työn alusta loppuun saattamisesta. Saat aina kirjallisen tarjouksen kokonaiskustannuksista.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Puhelimitse 0449974991, Sami Wiander

Sähköpostilla sami.wiander@rasacon.fi

Yhteydenottolomakkeella

Mikä Raksamies?

Rasacon Oy on rakennusalan ammattilainen yli 10 vuoden kokemuksella. Olemme luotettava, suomalainen kumppanisi, jonka kanssa remontit onnistuvat vaivatta. Meille tärkeintä on asiakastyytyväisyys ja hyvä lopputulos joka kestää katseen ja aikaa. Klikkaa tästä ja lue  lisää meistä.