Valesokkeli

Piilosokkeli tai valesokkeli, millä nimellä sitä halutaankin kutsua, on 60-80, jopa 90 luvulla yleisesti käytetty maanvarainen perustus rivitalo tai omakotitalolle. 

Tänäpäivänä valesokkelia pidetään riskirakenteena, sillä alajuoksut ja runkotolppien alapäät sijaitsevat maanpinnan alapuolella, jolloin rakenteet pääsevät kastumaan ja rakenteisiin voi alkaa kasvaa mikrobeja (hometta) jotka päätyvät huoneilmaan hengitettäväksi.

Alajuoksujen ja muiden rakenteiden tarkistaminen tapahtuu rakenteita avaamalla, jolloin voidaan todeta rakenteiden kunto luotettavasti.

Valesokkelin ongelmien korjaaminen onnistuu usein ulkokautta, jolloin asuminen remontin aikana on mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Raksamiehellä on paljon kokemusta valesokkelien korjauksesta, jolloin voidaan tarjota valesokkelien korjaukset kilpailukykyseen hintaan.

Korjaus menetelmä menee usein niin että, alin vaakapuu poistetaan ja tila valetaan lämpöäerstävällä EPS betonilla, jolloin saavutetaan parempi lämmöneristävyys. Menetelmällä ei tule kylmäsiltoja kuten kengittämällä tehtäessä.

Raksamies antaa AINA työlle 10 vuoden takuun.

Valesokkeli remontin yhteydessä on hyvä tarkastaa myös salaojien kunto, nämä tarkastukset onnistuvat myös meidän kautta.

Oli salaojien kunto huono tai puuttuvat kokonaan, Raksamiehen kautta onnistuvat nämäkin työt helposti ja vaivattomasti.

Tilaa maksuton arviokäynti 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Puhelimitse 0449974991, Sami Wiander

Sähköpostilla sami.wiander@rasacon.fi

Yhteydenottolomakkeella